welkom

In deze webshop vindt u het educatieve aanbod van de OBA op het gebied van voor- en vroegschoolse educatie, primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Via deze webshop kunt u zelf producten aanvragen voor uw instelling. Bestellen kan het hele schooljaar door. Van sommige producten is bovendien slechts een beperkte voorraad. Hoe eerder u bestelt, hoe groter de kans dat een product voorradig is. 

Zoeken in het aanbod
Onder de kop producten vindt u ons volledige aanbod op alfabetische volgorde. Wilt u zelf op trefwoord zoeken? Dat kan in het bovenste zoekveld, rechtsboven op deze pagina. Zoek bijvoorbeeld op ‘bibliotheekbezoek’, ‘advies’ of ‘Skatewijs’. Wilt u liever zoeken op doelgroep (bijvoorbeeld primair onderwijs) en/of thema (bijvoorbeeld mediawijsheid)? Gebruik dan de twee onderste zoekbalken. Zoeken op trefwoord en zoeken op doelgroep/thema kan niet tegelijk.

Product(en) bestellen
Heeft u een product gevonden dat u voor uw educatieve instelling wilt afnemen? Klik dan op de detailpagina van het product links op uw scherm op de knop ‘product bestellen’. Vul alle benodigde velden in, en klik op ‘bestelling op bestellijst plaatsen’. Wilt u meerdere producten afnemen? Doorloop deze stappen dan per product. We hebben voor elk product specifieke informatie nodig om deze zo goed mogelijk op uw situatie af te stemmen.

Bestelling afronden
Als u alle producten die u wilt afnemen op uw bestellijst heeft staan (deze vindt u terug door rechtsboven op het winkelwagentje te klikken) klikt u op ‘bestelling afronden’. Vul opnieuw alle benodigde velden in en klik op ‘bestelling bevestigen’. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de programma's met u in te plannen.

Bevestiging bestelling  
U ontvangt naar aanleiding van de bestelling een bevestiging per mail. De factuur sturen we binnen 14 dagen naar school,waarbij we rekening zullen houden met vakantieperiodes. Indien een product niet meer beschikbaar is laten we u dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.  

Lidmaatschap verplicht
Bij sommige producten ziet u naast een prijs(indicatie) ook de tekst ‘lidmaatschap verplicht’ staan. Dat wil zeggen dat uw school/instelling lid moet zijn van de OBA wilt u dit product kunnen afnemen. Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap hier

Vragen?
Loopt u tijdens het bestelproces vast? Wilt u meer weten over een product in de webshop of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via educatie@oba.nl.