Geen artikelen op uw bestellijst

inhoud bekijken

OBA School voor educatieve instellingen

Kies voor de OBA voor schooljaar 2018 - 2019. Samen met jou willen we alle kinderen en jongeren in Amsterdam en omgeving bereiken. Samen creëren we voor hen optimale ontwikkelkansen.

Dat doen we met OBA School:

 - een ruim aanbod aan educatieve producten en diensten, gratis en tegen betaling. We hebben aanbod voor voorscholen, basisscholen en middelbare scholen. Daarnaast bieden we inspiratie en advies voor professionals.

- een persoonlijk advies- en/of evaluatiegesprek met een adviseur van de OBA

- de digitale nieuwsbrief ‘OBA School’, met nieuws en tips voor leerkrachten

- indien gewenst gratis promotiemateriaal voor ouders

 Wilt u aanmelden voor OBA School?

Stuur een e-mail naar school@oba.nl o.v.v. ‘Overeenkomst OBA School’, of bel voor meer informatie naar afdeling Jeugd & Jongeren op 020-5230990.

Deelname aan OBA School is kosteloos en geschiedt door het ondertekenen van een overeenkomst tussen de school en de OBA. Een OBA-medewerker maakt deze overeenkomst op en stuurt deze toe, of kan langskomen om de overeenkomst persoonlijk toe te lichten. Het ondertekenen van deze overeenkomst verplicht niet tot afname van producten of diensten van de OBA.

Let op: OBA School gaat in per schooljaar 2018 – 2019. Het OBA-lidmaatschap dat voorheen gold voor educatieve instellingen, met een jaarlijkse contributie van €100,- vervalt.